Knusjes

infoband Argentinie

infoband Argentinie
euro 1.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode2
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Op voorraad
Iedere ouder kent het probleem; je bezoekt een museum, dierentuin, pretpark, of gewoon een druk winkelcentrum met je peuter of kleuter.
Ook al hou je ze elke seconde in de gaten, het kan toch gebeuren dat ze in een oogwenk verdwijnen. Dan is het een heel prettig idee dat ze de infoband om hebben met daarop je mobiele nummer.
Er is ook extra plaats voor bijkomende informatie zoals naam, allergie,... Er zijn genoeg mensen met een mobiele telefoon op zak;je peuter of kleuter is zo weer bij je terug!
Ook voor de bemanning van een hulppost is het erg handig als ze direct een telefoonnummer van de ouder/verzorger hebben en eventuele informatie die direct van belang kan zijn.
Ook al kent je kleuter jouw mobiele telefoonnummer uit zijn hoofd, je weet nooit of dat in een stresssituatie nog steeds zo is.
De bandjes zijn keer op keer te gebruiken en kunnen door een volwassenen eenvoudig aan en uit gedaan worden maar de sluiting is veilig voor kinderhandjes. Het bandje is gewoon met pen te beschrijven en loopt niet uit.
Het materiaal is soepel en zit niet vervelend, en de kleuren zijn helemaal hip.
Je kind zal het superstoer vinden om een bandje met spoken of bloemtjes te dragen!
Infoband is PVC vrij, anti allergeen en non-toxic!

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal